Daiwa Roynet Hotel Omoromachi (2023)

1. Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi [officieel] spoorweg...

 • Gastenkamer · Toegang Toegang / Omgevingsinformatie · Faciliteiten / Diensten · Kamerfaciliteiten / Voorzieningen

 • Dit is de officiële website van Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi. 5 minuten lopen van het treinstation Omoromachi. Dit hotel is perfect voor zowel zakenreizigers als toeristen.

ダイワロイネットホテル那覇おもろまち【公式】レール ...

2. Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi PREMIER [officieel] Okinawa...

 • Dit is de officiële website van Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi PREMIER. Ongeveer 6 minuten lopen van station Omoromachi op de Okinawa Urban Monorail. Dit hotel is perfect voor zowel zakenreizigers als toeristen.

ダイワロイネットホテル那覇おもろまちPREMIER【公式】沖縄 ...

3. Gastenkamers Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi [Officieel]

 • Informatie over de kamers van Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi. Alle kamers zijn uitgerust met breedbandinternet met dubbele draadloze en bekabelde verbindingen. Wij hebben ook een damestoilet...

 • Informatie over de kamers van Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi. Alle kamers zijn uitgerust met breedbandinternet met dubbele draadloze en bekabelde verbindingen. We hebben ook een damestoilet, zodat zelfs alleenstaande vrouwen met een gerust hart kunnen blijven.

客室 | ダイワロイネットホテル那覇おもろまち【公式】

4. Toegang Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi [Officieel]

 • Het biedt gemakkelijke toegang vanaf de luchthaven Naha, met een directe rit van 19 minuten met de Yui Monorail. *Dit hotel is "Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi". "Daiwa Roynet...

 • Toegangs- en omgevingsinformatie voor Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi.

アクセス|ダイワロイネットホテル那覇おもろまち【公式】

5. Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi Accommodatiereservering [Rakuten Travel...

 • Faciliteiten en voorzieningeninformatie voor Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi: Totaal aantal kamers: 243. Faciliteiten ter plaatse: restaurant, rookvrije kamers, verkoopautomaten, wasserette met munten (tegen betaling).

 • Het ontbijt van Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi op de 18e verdieping, de bovenste verdieping met uitzicht op zee, is populair! ■Alle kamers bevinden zich op de 10e verdieping of hoger♪ ■Dicht bij de snelweg en Nishihara IC, perfect voor sightseeing. 5 minuten lopen van Yui Rail Omoromachi Station. 5 minuten rijden van Kokusai Dori. Parkeren: 1.100 yen per auto (1 nacht ) op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Er is een speciale P op de 1e verdieping van het hotel. *Als deze vol is, gebruik dan de aangesloten P (1.100 yen).

ダイワロイネットホテル那覇おもろまち 宿泊予約【楽天トラベル ...

6. Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi - Ga voor accommodatiereserveringen naar [Jalan...

 • Accommodatie- en reserveringsinformatie voor Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi. Omoromachi is een populaire nieuwe stad die bruist van restaurants, DFS en winkels♪/Jalan biedt tijdelijke aanbiedingen en last-minute aanbiedingen...

 • Het populaire Shintoshin Omoromachi bruist van de restaurants, DFS en winkels♪/Jalan staat vol met geweldige tijdelijke plannen en last-minute kortingsinformatie. Online reserveren voor dezelfde dag/last-minute is ook mogelijk. Voor reserveringen voor Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi gaat u naar Jalan, een van de grootste reisinformatiesites in Japan.

ダイワロイネットホテル那覇おもろまち - 宿泊予約は【じゃらん ...

7. Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi PREMIER accommodatie reserveren...

 • Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi PREMIER informatie over faciliteiten/voorzieningen: Totaal aantal kamers: 160. Faciliteiten: Restaurant, rookvrije kamers, verkoopautomaten, ...

 • Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi PREMIER, feestelijke opening op 23 oktober 2023! Ongeveer 19 minuten met Yui Rail vanaf Naha Airport, ongeveer 6 minuten lopen van Omoromachi Station, ongeveer 6 minuten lopen van Yui Rail Omoromachi Station, ongeveer 20 minuten met de auto vanaf Naha Airport, Parkeren: beschikbaar, 40 plaatsen, wie het eerst komt, het eerst maalt.

ダイワロイネットホテル那覇おもろまちPREMIER 宿泊予約 ...

8. Controleer de beschikbaarheid van [Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi]

 • Een stadshotel met 18 verdiepingen boven de grond. Gelegen op een kleine heuvel in Omoromachi, heeft het het beste uitzicht in de stad Naha. Er zijn in totaal 243 gastenkamers: tweepersoonskamers, tweepersoonskamers, driepersoonskamers, vierde kamers (voor 4 personen...

 • Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi Alle kamers zijn uitgerust met luchtreinigers, broekenpersen, mobiele opladers (compatibel met smartphones) en uitsparingen! Een ruim bureau met heldere verlichting. Gratis en gemakkelijke internetverbinding! !

【ダイワロイネットホテル那覇おもろまち】の空室状況を確認する

9. Lijst met accommodatieplannen en prijzen voor Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi...

 • Gunstig gelegen op een rustige heuvel, op 5 minuten lopen van het Yui Rail Omoromachi Station en op loopafstand van Kokusai Street. Er is ook een supermarkt ``Lawson'' op de eerste verdieping van het gebouw, waardoor het nog handiger is.

 • Als u een reservering wilt maken voor Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi , ga dan naar [JTB]. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan arrangementen, afhankelijk van uw budget, gewenst kamertype en bijzondere omstandigheden!

ダイワロイネットホテル那覇おもろまちの宿泊プラン・料金一覧 ...
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 20/11/2023

Views: 5243

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.