De beste souvenirwinkels in Walt Disney Studios Park: waar je unieke cadeaus en memorabilia kunt vinden (2024)

16 april 2023

De beste souvenirwinkels in Walt Disney Studios Park: waar je unieke cadeaus en memorabilia kunt vinden (1)

Een bezoek aan Disneyland Parijs is niet compleet zonder een aantal magische souvenirs mee naar huis te nemen. In het Walt Disney Studios Park vind je talloze winkels waar je unieke cadeaus en memorabilia kunt kopen. In dit blogbericht bespreken we de beste souvenirwinkels in het park, zodat je precies weet waar je moet zijn om de perfecte herinnering aan je magische bezoek te vinden.

1. The Disney Animation Gallery

The Disney Animation Gallery is de perfecte plek om een bijzonder aandenken aan je bezoek aan het Walt Disney Studios Park te vinden. Hier vind je een uitgebreide collectie unieke Disney-kunstwerken, waaronder gelimiteerde oplages en originele schetsen van de beroemde Disney-tekenaars. Naast de kunstwerken zijn er ook prachtige beeldjes en verzamelobjecten te koop die je nergens anders kunt vinden.

2. Studio Store

De Studio Store is een van de grootste winkels in het Walt Disney Studios Park en biedt een breed scala aan Disney-merchandise. Hier vind je alles van knuffels en speelgoed tot kleding en huishoudelijke artikelen. Het assortiment wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe producten, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Als je op zoek bent naar een specifiek item, dan is de kans groot dat je het hier zult vinden.

3. Toy Story Playland Boutique

Toy Story Playland Boutique is een winkel die volledig in het teken staat van de populaire Pixar-film Toy Story. Deze winkel is gelegen in het Toy Story Playland-gebied, waar je kunt genieten van drie geweldige attracties: RC Racer, Slinky Dog Zigzag Spin en Toy Soldiers Parachute Drop. In de boutique vind je een breed scala aan speelgoed, kleding en accessoires met je favoriete Toy Story-personages. Zoek je iets unieks van Woody, Buzz Lightyear of een van de andere kleurrijke personages, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan deze winkel.

4. Les Légendes d'Hollywood

Les Légendes d'Hollywood is een eerbetoon aan de glamour van het oude Hollywood en de iconische filmsterren uit die tijd. Deze winkel is gevestigd in een prachtig art deco-gebouw en biedt een breed scala aan souvenirs met een vleugje klassieke elegantie. Hier vind je vintage filmposters, exclusieve kledingcollecties en zelfs unieke filmrekwisieten. Als je op zoek bent naar een stijlvol aandenken aan je bezoek aan het Walt Disney Studios Park, dan is dit de winkel waar je moet zijn.

5. Rock Around the Shop

Rock Around the Shop is een winkel die volledig in het teken staat van de klassieke attractie Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith. Hier vind je alles wat met rock-'n-roll te maken heeft, van kleding en accessoires tot muziekinstrumenten en zelfs exclusieve Aerosmith-merchandise. Of je nu fan bent van de band of gewoon een rock-'n-roll-souvenir wilt kopen, Rock Around the Shop heeft het allemaal.

6. Chez Marianne (Souvenirs de Paris)

Chez Marianne is een winkel die de charme van Parijs en de magie van Disney combineert. Hier vind je een mooie selectie van Parijse souvenirs zoals miniatuur Eiffeltorens en Franse delicatessen. Daarnaast biedt deze winkel ook een ruim assortiment aan Disney-merchandise met thema's uit de populaire attracties van het park, zoals Ratatouille. Chez Marianne is de perfecte plek om een souvenir te kopen dat zowel je bezoek aan Disneyland Parijs als de stad Parijs zelf viert.

7. Tower Hotel Gifts

Tower Hotel Gifts is gevestigd in het Hollywood Tower Hotel, waar je ook de spannende attractie The Twilight Zone Tower of Terror vindt. Deze winkel is geïnspireerd op de spookachtige sfeer van het hotel en biedt een uniek assortiment aan griezelige souvenirs. Hier vind je alles van kleding en accessoires tot verzamelobjecten en huishoudelijke artikelen, allemaal met een spookachtig thema. Als je op zoek bent naar een enge herinnering aan je bezoek aan het Walt Disney Studios Park, dan is Tower Hotel Gifts de perfecte plek.

Het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs biedt een wereld van magische souvenirs en unieke cadeaus. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder kunstwerk, een knuffel van je favoriete personage of een aandenken aan een specifieke attractie, er is voor ieder wat wils. De bovenstaande winkels zijn slechts een greep uit het aanbod, maar ze bieden stuk voor stuk een unieke winkelervaring en een scala aan bijzondere souvenirs. Dus vergeet niet om tijdens je bezoek aan het park wat tijd vrij te maken om deze fantastische winkels te ontdekken en de perfecte herinnering aan je magische avontuur mee naar huis te nemen.

Walt Disney Studios Park souvenirwinkels cadeaus memorabilia Disney-merchandise Toy Story Hollywood rock-'n-roll Parijs Tower of Terror

De beste souvenirwinkels in Walt Disney Studios Park: waar je unieke cadeaus en memorabilia kunt vinden (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6616

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.